Boerderij Morgenland

Bergen ruimte om het huis is bergen ruimte in je hoofd. MET JE RUG OP HET GRAS EN DE WOLKEN BOVEN JE HOOFD

Yesss... we mogen weer! Ga jij ook op vakantie naar het mooie Drenthe?

LEKKER RAVOTTEN MET RODE KOONTJES OP JE WANGEN

De Thuisboerderij is gelegen midden in de natuur van Drenthe. Ideaal voor een familieweekend. Het groepsverblijf bevat genoeg ruimte in en om de boerderij om leuke activiteiten te organiseren. Lekker er op uit gaan in de Drentse natuur of lekker rondstruinen door het Saksische landschap.

WAAR HOUDT EIGENLIJK DE TUIN OP IN DRENTHE?

Onze Thuisboerderij heeft een grondoppervlakte van anderhalve hectare. Zo middenin het Drentse landschap. De wandeling in de tuin kan zomaar eindigen in het Dwingelder Veld. Het vloeit als het ware zo in elkaar over. Blijf je een keer lekker thuis, dan heb je nog het gevoel dat je erop uit bent geweest. Aan de horizon van Morgenland, ligt het mooiste stukje Nederland. Of begint het in de tuin? Ervaar het zelf…

BUITEN ZIJN PRIKKELT JE ZINNEN.

Diep van binnen weten we wel dat we veel te weinig buiten zijn. Onze hedendaagse levensstijl waarin we meer werken, meer in de auto zitten en meer en meer hangen aan onze mobieltjes, iPads, computers en tv’s. Het brengt ons niet vaak genoeg in de buitenlucht. Ons lichaam ontspant onbewust van een verblijf in de buitenlucht. We voelen ons gelukkiger door de opname van meer vitamine D en we kunnen ook nog eens veel beter nadenken. Dus pak je jas en ga op pad.