Boerderij Morgenland

Een interieur is een thuis als er ruimte is gemaakt voor ontmoeten en onthaasten. WAAR GEZELLIGHEID NOG DE TIJD HEEFT

Yesss... we mogen weer! Ga jij ook op vakantie naar het mooie Drenthe?

HET HAARDVUUR KNAPPERT EN VERLICHT ZOMAAR GEDACHTEN

Een Thuisboerderij vanbinnen en het thuis in je binnenste heeft wel degelijk invloed op elkaar. Warm is warm vanbinnen. Rustige kleuren is rust van binnen. Een plek om bij elkaar te kunnen zijn. Rondom het haardvuur zitten, is zitten rondom verhalen.

EEN GOED HART HEEFT VELE KAMERS

Natuurlijk wil je graag weten waar je slaapt en eventueel met wie. Natuurlijk wil je weten hoeveel leefruimte er is en hoe groot de keuken is waar je samen kunt kokkerellen. Alsof het ons eigen thuis is. Zo goed hebben we daar over nagedacht. Gezellig, comfortabel en praktisch. Een warm hart, daar kunnen altijd veel mensen in…

RUIMTE VOOR FAMILIE ZIJN

Onze groepsaccommodatie heeft een oppervlakte van 250 vierkante meter en is geschikt voor groepen t/m 18 personen. Het heeft overal knusse hoekjes voor gezelligheid en ontmoeting. De boerderij is uitgerust met allerlei faciliteiten om het verblijf zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. Overal is met zorg over nagedacht en dat is te merken. In de link vind je een omschrijving van de inventaris van de groepsaccommodatie.