Boerderij Morgenland

Vrije tijd is schaars, maar niet op Thuisboerderij Morgenland. Weet je wat? We doen voor even alsof het altijd zo blijft. HEEL VEEL SAMEN, HEEL VEEL VRIJE TIJD

Yesss... we mogen weer! Ga jij ook op vakantie naar het mooie Drenthe?

HOE EEN POTJE TAFELTENNIS HET BESTE IN JE NAAR BOVEN KAN BRENGEN

Je wilt wel weer eens spelen tegen je beste vriend. Net zoals vroeger. Even weer de krachten meten en laten zien dat je de sterkste bent. Of? Op onze Thuisboerderij hebben we allerlei spelmogelijkheden. Binnen of buiten en je hoeft niet te winnen om samen weer iets moois te beginnen…

SAMEN GAAN WANDELEN OF FIETSEN IS ALS VANZELF SAMEN IN GESPREK GAAN

Het ritme van je stappen, het rondgaan van je pedalen stimuleert je gedachten en het vinden van woorden voor een goed gesprek. Onze Thuisboerderij is het startpunt voor mooie wandelingen of fietstochten. Het gesprek bij het haardvuur wordt zomaar op een natuurlijke manier voortgezet in de prachtige Drentse natuur.

Schaapskooi (binnen 5 min.) Binnenkomst schaapskudde vanaf de heidevelden.

Boerengolf en trekkertocht (binnen 5 min.) Potje golf in de weilanden of genieten van een trekkertocht van de mooie omgeving.

Solextour (binnen 5 min.) Lekker toeren door het Drentse landschap.

Pitch en Putt (binnen 5 min.) Sportief plezier voor iedereen op een compacte baan.

IJsboerderij (binnen 10 min.) Binnen en buitenspeeltuin voor de kinderen.

EEN DRENTS CADEAU: MOOIER KUNNEN WE HET NIET MAKEN

Actief genieten wil eigenlijk zeggen dat je wordt uitgenodigd om actief bezig te zijn. Niet omdat het moet, maar omdat je niet passief kunt zijn als de omgeving zo uitnodigend en mooi is om te verkennen. Je kunt niet anders dan nieuwsgierig zijn naar het volgende landschap. Om daarna weer moe en voldaan met een gezonde trek terug naar je thuis. De Thuisboerderij.

Golfclub Havelte (binnen 15 min.)
18-Holes baan met A-status voor de gevorderde speler.

Punteren Giethoorn (binnen 35 min.)
Giethoorn, het waterdorp met talloze bruggetjes een gelegen kans voor een dagje uit.

Kabouterland (binnen 50 min.)
Een leuk dagje uit vol met kabouters, trollen, dieren en volop speelgelegenheid in diverse speeltuinen zowel binnen als buiten.

Evenementen